Χριστουγεννιάτικα

Χριστουγεννιάτικα - εικόνα

Κείμενα για μικρούς, μεγάλους, μικρές ή μεγάλες θεατρικές ομάδες, με εύκολα σκηνικά, χρηστικά αντικείμενα και στολές, είναι εδώ για να τα εξερευνήσετε, μέχρι να βρείτε το κατάλληλο για σας! Υπομονή όμως, γιατί ίσως και η επιλογή να μην είναι τόσο εύκολη μια και όλα είναι μοναδικά και άκρως διασκεδαστικά!

Περιήγηση

"Santa... Pause"

O "Santa... Close" σε έμμετρο

Ο άγιος Βασίλης, αποκαμωμένος, πάει στον πασίγνωστο γιατρό κύριο Σωτήριο Σώθηκες για να πει τον πόνο του.

Διαβάστε περισσότερα

"[τρελο]μελομακάρονα & [σ]κουραμπιέδες"

ένα κεφάτο χριστουγεννιάτικο θεατρικό έργο για λίγα παιδάκια

Ο βασίλιάς Αιχμηρός, που είναι τεμπέλης και βαριέται τη ζωή του, στέλνει με τη βοήθεια της φίλης το Μαίρη Κρίστμας, τον κύριο Εϊδωλο, έναν καθρέφτη που θα τα κάνει όλα μαντάρα

Διαβάστε περισσότερα

"Ένα έλατο με φτερά"

ένα τρυφερό χριστουγεννιάτικο έργο για μικρά παιδάκια

Ένα ελατάκι, από το πουθενά, έχει φυτρώσει καταμεσής σ’ έναν κάμπο, όπου γύρω-γύρω δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Όποιος περνάει από εκεί το θαυμάζει, αλλά και απορεί πώς βρέθηκε εκεί μόνο του μέσα στη μέση του πουθενά.

Διαβάστε περισσότερα

"ρεβεγιόΚ"

Οι περσινοί ήρωες του "Μας τα' παν κι άλλοι" συν κάποιοι καινούριοι, μετά από ένα χρόνο, σε νέες περιπέτειες!

Διαβάστε περισσότερα

"Santa ... χιόνια"

Μια νέα, ολόφρεσκη χριστουγεννιάτικη κωμωδία για σχολικές παραστάσεις ή πολιτιστικούς συλλόγους, με πολύ γέλιο αλλά και πολλά μηνύματα!

Διαβάστε περισσότερα

"Ξιδάτα ... Χριστούγεννα"

έργο μόνο για κορίτσια

Ένα χριστουγεννιάτικο θεατρικό μόνο για κοριτσάκια!

Διαβάστε περισσότερα

"Ο ... άΔειος Βασίλης"

Μια πολύ τρυφερή θεατρική κωμωδία, γεμάτη συγκίνηση,μια και ο αγιος Βασίλης φέτος πρέπει να φροντίσει ένα προσφυγόπουλο από τη Συρία αλλά κι έναν Ελληνα μετανάστη μπαμπά που του λείπουν πολύ οι κόρες του.

Διαβάστε περισσότερα

"Ο `Αγιος Βασίλης … Κοκκινοσκουφίτσα!"

κωμωδία για πολλούς ρόλους

Ο άγιος Βασίλης το σκάει απ την πόλη και πάει στο δάσος. Η Κοκκινοσκουφίτσα το σκάει απ το δάσος και πάει στην πόλη. Και τότε είναι που ξεκινάνε όλα τα μπερδέματα! Ενα πολύ ... μπερδεμένο θεατρικό έργο με πολύ γέλιο!

Διαβάστε περισσότερα

"Ο άγιος Βασίλης ... κόκαλο! "

Τρίτο βραβείο θεατρικού έργου για παιδιά

Ο άγιος Βασίλης έχει παχύνει και θέλει ένα μαγικό φίλτρο αδυνατίσματος! Του το δίνει η μάγισσα Παράκακη! Μόνο που μένει ... κόκαλο! Ενα θεταρικό έργο για να μείνουμε όλοι κόκαλο!

Διαβάστε περισσότερα

"Santa ... CLOSE!"

Ο ψυχίατρος κος Σώθηκες έχει πρόβλημα με τον Αγιο Βασίλη κι εκείνος με όλους! Καταλήγουν να πίνουν τσίπουρα για να πνίξουν το άδικο! Ενα πολύ κεφάτο θεατρικό έργο!

Διαβάστε περισσότερα

"Μας τα' παν κι άλλοι"

Παραμονές Χριστουγέννων και σ' ένα τριώροφο κτίριο κάπου στην Αθήνα, 11 διαφορετικοί άνθρωποι, μπλέκονται μεταξύ τους σε αστείες καταστάσεις! Ενα σύγχρονο θεατρικό έργο!

Διαβάστε περισσότερα

"Πρόσεχε τι εύχεσαι"

διαδραστικό θεατρικό έργο για ομάδες

Οταν ο άγιος Βασίλης, η Αγιοβασιλίτσα και το Ξωτικούλι εύχονται ταυτόχρονονα,να πάρουν τη θέση κάποιου άλλου, γιατί έχουν κουραστεί, τό΄τε όλα αλλάζουν! Ενα τρυφερό θεατρικό έργο για μικρούς και μεγάλους!

Διαβάστε περισσότερα

"Το ... αγιοβασίλεμα!"

Το νευρικό σύστημα της Αγιοβασιλίνας είναι σε κακά χάλια, μια και ο αγιος Βασίλης την έχει παραμελημένη εντελώς! Η λύση; Να επισκεφτεί το διάσημο ψυχο[χωρίς]λόγο κύριο Ξερολάκη! Ενα θεατρικό έργο με πολύ χιούμορ!

Διαβάστε περισσότερα

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Εκτελέστε μια αναζήτηση . . .