Δράμα

Δράμα - εικόνα

Αν ανήκετε στην κατηγορία που αγαπάτε το δράμα, τα έντονα συναισθήματα,θέλετε να ρισκάρετε με κάτι δύσκολο κι αισθάνεστε έτοιμοι να δώσετε όλο σας τον εαυτό, τότε σ αυτή την κατηγορία θα βρείτε ό,τι επιθυμείτε. Σύγχρονες ιστορίες, καθημερινοί ήρωες, με τα πάθη, τα λάθη, τους ευσεβείς πόθους κι ένα σωρό ακόμη στοιχεία που πλάθουν τον άνθρωπο δίπλα μας, μέσα μας, κρύβονται εδώ και περιμένουν εσάς να γίνετε ένα μαζί τους.

Περιήγηση

"Οίκος... ανΤοχής"

Δράμα μεστοιχεία κωμωδίας

Στον οίκο ευγηρίας «Η τελευταία στάση», επιβιώνουν κάποιοι ηλικιωμένοι άνθρωποι, που είτε είναι παρατημένοι και ξεχασμένοι από παιδιά και συγγενείς είτε γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

"Ενός λεπτού... αφή"

δράμα εποχής

Σε μια αυστηρών αρχών οικογένεια, σε μια μακρινή συντηρητική επαρχία, ο πατέρας πεθαίνει,αφήνοντας στη γυναίκα του και στις κόρες του,μια μεγάλη περιουσία, με κάποιους,όμως, πολύ αυστηρούς όρους

Διαβάστε περισσότερα

"Φως στις σκιές"

δραματικό έργο για επαγγελματίες ηθοποιους

Ενα ψυχολογικό δράμα που κινείται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

"Μια φορά κι ένα... νεκρό"

Πώς μπορεί μια κωμωδία να εξελιχθεί σε δράμα;Θα το μάθετε μέσα από αυτό το θεατρικό έργο μυστηρίου που κινείται ανάμεσα στην αληθεια και το ψέμα.

Διαβάστε περισσότερα

"Ζάρια..."

δραματικό έργο για 12 ηθοποιούς

12 ώρες... 12 άνθρωποι... 6 γυναίκες κι 6 άντρες... σ'ενα μπαρ...μυστικά, ψέματα, χρέη, παρελθόν, συμφέρον, έρωτας... δίπλα στ μπουκάλια με τα ποτά... ένα θεατρικό δραματικό έργο όλο αγωνία και ανατροπές.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε;

Εκτελέστε μια αναζήτηση . . .